Vores pejlemærker

Vi hjælper vores kunder med, at få styr på deres digitale strategier. Vi udvikler, designer og skaber digitale produkter, services, ydelser og ikke mindst oplevelser for vores kunder’s - kunder.

Vi leverer og projektstyrer. Alt fra helt små sager, til store komplekse digitale projekter og kampagner. På en eller flere af virksomhedens platforme.

Vi udfører rådgivning om sociale medier. Brugeroplevelser (UX), brugervenlighed og informations arkitektur. Digital design. Strategisk og forretningsmæssig rådgivning.

Vores udgangspunkt tager altid afsæt i en forretningsmæssig forståelse for vores kunders forretning.

Det skal give menig for vores kunder - og deres kunder.
Det er vores Pejlemærker.

Rocket Ship
Solutions

Strategi, Marketing & Branding
... og så lidt film

En strategi skal og bør - altid være ambitiøs. Ellers syntes vi ikke, det er en “rigtig” strategi.

Vi kan hjælpe med, at få lavet en langsigtet plan for, hvordan I som virksomhed når et overordnet ambitiøst mål.

Strategien - Pejlemærket - skal selvfølgelig være så ambitiøst, at det kilder lidt i maven, når man skal planlægge, hvilke indsatser og aktioner man som virksomhed skal iværksætte for at nå de strategiske mål.

En forudsætning er, at man skal have helt styr på sin virksomheds kærneværdier.

Det skal vi også ha’ - når vi begynder samarbejdet. Derfor undersøger vi værdikæden i din virksomhed - først. Kun den vej, kan vi hjælpe fremadrettet. Vi har forretningsmæssig forståelse. Vi har selv prøvet det.

Vi hjælper med at få grundfortællingen på plads. Analyserer dit bands position og hjælper med at lægge en strategi. Konceptudvikling og positionering. Annoncering, kampagner, digitalt og trykt .. og så måske også lidt film.

Solutions

Vi elsker at lave film

Når vi laver film, er vores fokus - som i alt andet - kvalitet.

Vi laver mange forskellige slags film til vores kunder. TV-Reklamefilm. Virksomhedsproffilm. Film til websites. Kampagnefilm. Film til kick-off arrangementer, produktfilm. Film-klip til nyhedsbreve og til de sociale medier.

Vi styrer hele processen. Fra udarbejdelse af idékatalog, til story boards. Forfatter tekst til speaks. Optager i lyd-studie. Laver grafik. Finder locations, modeller, statister samt musik. Vi instruerer, filmer, klipper, mixer og producerer færdige film. HD eller i 4K format.

Solutions